Omslagfoto

Dakrenovatie Utrecht

Professionele dakrenovatie Utrecht door STRAK Bouwgroep

Duurzaamheid heeft hoge prioriteit bij STRAK Bouwgroep. Wij gebruiken duurzame materialen en zetten de nieuwste technieken in voor dakrenovatie. Wij dragen met energiezuinige oplossingen graag ons steentje bij aan een beter milieu. Bij STRAK Bouwgroep bent u verzekerd van een duurzame oplossing voor uw project. Of het nu om een grote of kleine dakrenovatie gaat, wij werken met passie aan elk project. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak waarbij uw wensen en behoefte leidend zijn. Vergroot uw woongenot door ons in te schakelen voor renovatie van uw dak. Wij volgen alle ontwikkelingen en innovaties in de bouwsector op de voet.

Dakrenovatie bovenkant

Dakrenovatie Utrecht door STRAK Bouwgroep

Naast dakrenovatie bieden wij een breed scala diensten aan. Onze diensten bestaan onder andere uit: nieuwbouw, betonwerk, kozijnen, gevelrenovatie, timmerwerk, schilderwerk, verbouw en zonnepanelen. Wij kunnen uw volledige project uitvoeren. Bij STRAK Bouwgroep vindt u alles onder één dak! Het is onze missie om kwalitatieve bouw- en renovatiediensten te leveren tegen een betaalbare prijs. Daarbij willen wij duurzaamheid bevorderen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hebben al verschillende projecten succesvol afgerond. Wij zijn blij met de vele tevreden klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen!

Dakpannen

Afspraak maken voor dakrenovatie Utrecht?

Een afspraak inplannen voor dakrenovatie Utrecht is eenvoudig bij STRAK Bouwgroep. Met één telefoontje of e-mail kunt u uw wensen met ons bespreken en een geschikte tijd en datum vaststellen voor een grondige inspectie van uw dak. Ons deskundige team zal uw dak analyseren en u voorzien van een gedetailleerde offerte op maat. Waarin alle aspecten van de renovatie worden behandeld.

Contact

Afgeronde projecten

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij enkele van onze afgeronde dakrenovatieprojecten. In deze fotogalerij ziet u hoe we verouderde en beschadigde daken hebben getransformeerd tot solide, duurzame en esthetisch aantrekkelijke daken. Onze tevreden klanten zijn het bewijs van onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid.

Snel naar

Ons spreken?

Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u samen met ons uw project STRAK aanpakken? Twijfel niet en neem direct contact met ons op via de telefoon of het contactformulier!

Onze gegevens

STRAK Bouwgroep

Maasdijk 50
5317KR Nederhemert

E: info@strakbouwgroep.nl

T: 06-30038367

Erkend lid Afbouwborg

Vind ons op

© Copyright STRAK Bouwgroep, All Rights ReservedPowered by TechnolEx
Waar kunnen we je mee helpen?